Thuis

Anping Guangming Metal Products Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Co. van het Metaalproducten van Anpingsguang Ming, Ltd is loated in van de Industriezoneanping van het Draadnetwerk de Provincie Hebei China. Nu hebben wij 9570 miljoen in vaste activa's door de inspanning van allen over onze werknemers. Wij zijn de geïntegreerde onderneming die onderzoek, productie en verkoop bevat.

 

Wij kunnen allerlei het netwerk van de roestvrij staaldraad verstrekken, stevig controlemateriaal, schalieschudbeker, de schermen van de schalieschudbeker, moddernetwerk, geperforeerd blad, mijn die netwerk etc. zeven. Wij hebben het merk van „Hengyun“.
Onze producten worden verkocht in velen oilfied en veel andere landen rond de wereld. En zij zijn hoogst geprijst door onze internationale klanten.

 

Co. van het Metaalproducten van Anpingsguang Ming, Ltd streeft voor bestaan door kwaliteit, voor ontwikkeling door reputatie. Wij hebben de producten van uitstekende kwaliteit, concurrerende prijs, stevige reputatie en de betrouwbare naverkoopdiensten. Op basis van wederzijds voordelige en vriendschappelijke samenwerking, hopen wij werkelijk om goede zakelijke relatie te vestigen en een betere toekomst met de oude en nieuwe klanten in binnen- en buitenland tot stand te brengen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Sinds het jaar 1998, heeft ons bedrijf in vlak het veroorzaken van hookstrip de schermen, de schermen van het staalkader, het netwerk van de roestvrij staaldraad, geperforeerde metalen en andere draad verwante producten in dienst genomen.

 

Wij hebben beheerservaring vooruitgegaan, productieproces en kwaliteitscontrolemaatregelen om hoogte te verzekeren - de kwaliteitsproducten worden verstrekt aan onze klanten. In onze nadruk op productkwaliteit, communiceren wij ook actief met klanten, begrijpen klantenbehoeften, bewust van onze deficiënties, en verlenen de professionele en geschikte dienst. Onze fabriek volgt het beleid van „superieure kwaliteit, lage prijs“, om de de zaken op lange termijn van de klanten te krijgen goedkeuring en.

 

Wij behandelen onze cliënten als onze god, en kijken kwaliteit als ons leven, eerst aandringen reputatie. Wij hopen om dichte handelsrelaties met binnenlandse en internationale cliënten met de producten van uitstekende kwaliteit, sterke kredietwaardigheid en de gunstigste prijs, en opstelling op te bouwen een brug die tot prachtige toekomst door onze wederzijdse samenwerking leiden.

Anping Guangming Metal Products Co., Ltd. Anping Guangming Metal Products Co., Ltd. Anping Guangming Metal Products Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Hengyun

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 20000000-25000000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 70% - 80%

Company Location: Wei'er Rd.17-1, East of Industrial dist., Anping, Hebei,China

Factory Location: Wei'er Rd.17-1, East of Industrial dist., Anping, Hebei,China

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Shale Shaker Screen voor verkoop Van goede kwaliteit Shale Shaker Screen voor verkoop Van goede kwaliteit Shale Shaker Screen voor verkoop